Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Topmenu / Algemeen

Handig om te weten

Algemeen

De leukste Vlieger- en Kiteworkshops organiseer je met Glope Events. Op de leukste beachlocaties bieden wij alle ingrediënten voor een leuke en actieve strandactiviteit.
Ook hebben wij diverse arrangementen in samenwerking met de verschillende strandpaviljoens samengesteld. Zo kunt u na uw activiteit genieten van een heerlijk drankje of een gezellige beachbarbeque. De standpaviljoens, beach houses, en  strandclubs waar wij mee samenwerken hebben allemaal hun eigen uitstraling. Hou je van summer, beach, sport 'n surf, dan is Fonk Beach "the place to be". Hou je van meer lifestyle; dan vind je dat plek bij strandclub Wij of als je een zomer "Spaans" tapas gevoel zoekt, dan is Sol beach de plaats bij uitstek.

Vliegerinstructie
Jullie starten tijdens een workshop met een kleine uitleg over de vliegers, een stukje veiligheid bij het vliegeren en hoe het werkt met de stuurbewegingen. De matrassen en Nasawings zijn van de nieuwste soort, dus lichte materialen, aërodynamisch en bestuurbaar. We hebben voor elk weertype en windkracht een vlieger. Voor degene die zwaar wil, hebben we een zware vlieger, voor degene die de krachten iets minder ziet zitten en het sturen echt wil leren, hebben we een lichter type vlieger bij ons. In deze 2 uur leren wij iedereen vliegeren! Sprongetje?

Locaties en events

Wij organiseren het vliegeren en kitesurfen hoofdzakelijk te Scheveningen. Enkele andere mogelijkheden zijn Hoek van Holland, Kijkduin, Hoorn en Oostvoorne. Voor horeca invullingen op die plekken, geven wij natuurlijk de nodige tips.

Het weer

Het weer lijkt in Nederland vaak roet is het eten te gooien. Toch valt dit in de praktijk erg mee. Zeker voor de actieve invulling, is het weer eigenlijk zelden een spelbreker. Omdat we toch het zekere voor het onzekere nemen, bieden wij voor de beachactiviteiten alternatieven aan. Zo hoeft de beachdag niet in het water te vallen!

Alternatieven bij slecht weer:
Hoewel het KNMI onlangs nog liet weten dat aan de kust de zon vaker schijnt dan in het binnenland, kan het voorkomen dat de zon niet altijd schijnt. Geen zorgen! In geval van regen voorzien wij gratis in poncho’s en zorgen onze instructeurs met hun enthousiasme dat de activiteiten spreekwoordelijk niet in het water zullen vallen. Buien zijn vaak van kortere duur, afhankelijk van het programma kunnen de deelnemers altijd even schuilen of kan er geschoven worden in het programma. Daarnaast bieden wij diverse alternatieve activiteiten aan welke minder weersafhankelijk zijn, zoals een interactieve gps tocht of een PubQuiz. Mocht er sprake zijn van extreem weer dan zijn er ook een aantal binnen alternatieven, zoals bowlen, een bezoek aan sealife, glow in de dark golfen of in onze indoor beachhal in Scheveningen (op aanvraag).

Bij zorgen over het weer kun je in de middag voorafgaand aan het evenement telefonisch contact met ons op nemen om de weather check te bespreken.

 

 

Algemene impressie

Algemene impressie